SEZONUL 2023

TARIFE

Din acest an rezervăm doar integral căsuța noastră de oaspeți, pentru grupuri formate din cel mult 12 persoane (capacitatea maximă). Un adult este considerat oricine are vârsta peste 14 ani, iar un copil între 2 și 13,99 ani (la data completării formularului). Bebelușii (sub 2 ani) nu sunt puși la socoteală și le putem oferi gratuit pătuț.

BEFORE-SEASON
17 APR - 18 IUN
  • LUNI-VINERI (weekdays): 1000 lei/noapte
  • VINERI-LUNI (weekends): 1200 lei/noapte
HIGH-SEASON
19 IUN - 24 SEP
  • LUNI-VINERI (weekdays): 1400 lei/noapte
  • VINERI-LUNI (weekends): 1600 lei/noapte
AFTER-SEASON
25 SEP - 26 NOI
  • LUNI-VINERI (weekdays): 1000 lei/noapte
  • VINERI-LUNI (weekends): 1200 lei/noapte

TARIFE CAZARE: Tarifele afișate în tabel reprezintă taxa de rezervare a întregii noastre proprietăți, fiind inclus accesul la toate dotările și facilitățile locației (terasă, barbeque, saună, stație de încărcare pentru mașini ș.a.). Tariful include TVA 9% și este același indiferent de dimensiunea grupului tău.

CONDIȚII ȘI REDUCERI: 

  • Șederea minimă este de două nopți în before și after-season și de trei nopți în high-season.
  • Pentru sejururi de 4 sau 5 nopți, oferim 15% reducere.
  • Pentru 6 sau 7 nopți, 20% reducere. Iar pentru 8, 9 sau 10 nopți, 25% reducere.
  • Pentru eventuale șederi mai lungi de 11 nopți, te rugăm să ne contactezi separat.

SUPLIMENT DEMIPENSIUNE: La tariful de cazare se adaugă un supliment obligatoriu de demipensiune în valoare de 200 lei/adult/zi și 100 lei/copil/zi. Acesta include micul-dejun, bogat și variat în fiecare zi, dar și cina, compunsă din trei feluri de mâncare (aperitiv, fel principal și desert). Peștele proaspăt e ingredientul de bază, dar la nevoie putem să folosim și puiul/găina de țară.

SERVICII OPȚIONALE: Regimul de mese poate fi completat și cu prânzul pentru una dintre zile sau pentru tot sejurul tău. Acest aspect poate fi agreat și ulterior. Apa, cafelele, băuturile răcoritoare și alcoolice se vor comanda din meniu și se vor achita la final (check-out) împreună cu celelalte servicii de restaurant (inclusiv suplimentul de demipensiune).

PLĂȚI ȘI ANULĂRI: Este necesară plata integrală în avans a sejurului dorit (doar cazarea), prin transfer bancar sau online cu cardul, în cel mult 3 zile în baza proformei pe care o vei primi pe email după reconfirmarea disponibilității. În cazul rezervărilor anulate cu până la 15 zile înainte de check-in, suma este restituită integral sau sejurul poate fi amânat. Între 15 și 5 zile, suma achitată nu mai poate fi restituită, dar există opțiunea amânării. Cu mai puțin de 5 zile înainte de check-in, nu mai există opțiunea amânării, decât în situații excepționale. Oricum ar fi, încercăm să dăm dovadă de maximă flexibilitate. 

CARDURI DE VACANȚĂ: Momentan nu putem accepta direct cardurile de vacanță, însă poți apela la o agenție de turism care le acceptă și prin care să faci rezervarea la noi.

DISPONIBILITATE

Înainte de a completa formularul de rezervare, aruncă o privire pe calendarul nostru pentru a verifica datele disponibile, dar și cele indisponibile. Încercăm să-l actualizăm cât mai frecvent.

REGULILE CASEI: 

– Ora de check-in este după 15:00, iar ora de check-out până la 11:00. Putem oferi însă la cerere early check-in sau late check-out.
– Rugăm păstrarea liniștii în intervalele de odihnă: 22-08 & 12-16.
– Mâncarea și băutura din exterior sunt interzise. Noi facem tot posibilul să nu vă lipsească nimic.
– Nu comercializăm țigări, iar fumatul în interior este strict interzis (valabil și în cazul țigărilor electronice).
– Animalele de companie sunt acceptate, însă doar cele de talie mică.
– Sunt interzise folosirea dispozitivelor audio (boxe portabile) la volum ridicat.
– Accesul copiilor în turn poate fi făcut numai cu acordul și supravegherea părinților. 
– Copiii ar trebui supravegheați și atunci când roboțelul de iarbă este în funcțiune.

EVENIMENTE: Există probabilitatea ca în anumite zile să organizăm sau să găzduim anumite evenimente private de zi (ex: un botez în familie, o aniversare într-un cadru restrâns), evenimente gastronomice cu deschidere către publicul larg (sub forma unor seri tematice) sau diverse evenimente punctuale (în general prânzuri pentru grupuri mai mari din exterior) și să se suprapună cu șederea unui grup de turiști cazați în ziua respectivă. Încercăm pe cât de mult posibil să evităm suprapunerile, neplăcerile și disconfortul, dar ne facem datoria de a te informa anticipat. Acceptand termenii, condițiile și regulile casei noastre, vei fi de acord și cu această posibilă situație.