SEZONUL 2024

TARIFE

Proprietatea noastră dispune de trei apartamente în total, două dintre apartamente fiind în casa veche, iar al treilea în casa nouă. Capacitate maximă de cazare a locației este de 12-13 persoane (adulți și copii). Bebelușii (sub 2 ani) nu sunt puși la socoteală și le putem oferi pătuț.

CASA VECHE

ÎN TABEL E AFIȘAT TARIFUL UNEI NOPȚI DE CAZARE PER APARTAMENT

BEFORE-SEASON
15 APR - 23 IUN
 • L-V (weekdays): 400 lei
 • V-L (weekends): 500 lei
HIGH-SEASON
24 IUN - 08 SEP
 • L-V (weekdays): 500 lei
 • V-L (weekends): 600 lei
AFTER-SEASON
09 SEP - 24 NOI
 • L-V (weekdays): 400 lei
 • V-L (weekends): 500 lei

CASA NOUĂ

ÎN TABEL E AFIȘAT TARIFUL UNEI NOPȚI DE CAZARE PENTRU SINGURUL APARTAMENT

BEFORE-SEASON
15 APR - 23 IUN
 • L-V (weekdays): 600 lei
 • V-L (weekends): 700 lei
HIGH-SEASON
24 IUN - 08 SEP
 • L-V (weekdays): 700 lei
 • V-L (weekends): 800 lei
AFTER-SEASON
09 SEP - 24 NOI
 • L-V (weekdays): 600 lei
 • V-L (weekends): 700 lei

TARIF CAZARE: Tarife afișate mai sus reprezintă taxa de rezervare a unui apartament pe noapte în perioada dorită și includ TVA (9%).

ȘEDERE MINIMĂ: Două nopți indiferent de perioada anului.

REDUCERI APLICATE: Pentru un sejur de 3 sau 4 nopți, oferim 10% reducere per apartament. Pentru 5 sau 6 nopți, 15% reducere. Iar pentru o ședere de cel puțin 7 nopți aplicăm 20% reducere.

REGIM DE MESE: Opțional putem oferi micul-dejun, mereu bogat și variat, costul acestuia fiind de 80 lei/adult (>14 ani) și 40 lei/copil (2-14 ani). De asemenea, pentru grupurile care rezervă integral locația noastră, putem pregăti la cerere și prânzul (120 lei/adult și 60 lei/copil) sau cina (160 lei/adult și 80 lei/copil). Însă doar dacă în weekendul respectiv nu organizăm un eveniment gastronomic. Mesele oferite oaspeților noștri sunt compuse din trei feluri de mâncare (aperitiv, fel principal și desert). Peștele proaspăt e ingredientul de bază, dar la nevoie putem să folosim și puiul/găina de țară. Regimul de mese poate fi agreat cu câteva zile înaintea sosirii.

ALTE SERVICII: Stația de încărcare electrică (50 lei per încărcare), sauna lipovenească (100 lei per utilizare), activitățile de agrement (plimbările cu barca, excursiile în deltă) ș.a.

PLĂȚI ȘI ANULĂRI: Este necesară plata integrală în avans a sejurului dorit (doar cazarea), prin transfer bancar sau online cu cardul, în baza proformei pe care o veți primi pe email după reconfirmarea disponibilității. În cazul rezervărilor anulate cu până la 15 zile înainte de check-in, suma este restituită integral sau sejurul poate fi amânat. Între 15 și 5 zile, suma achitată nu mai poate fi restituită, dar există opțiunea amânării. Cu mai puțin de 5 zile înainte de check-in, nu mai există opțiunea amânării, decât în situații excepționale. Oricum ar fi, încercăm să dăm dovadă de maximă flexibilitate. 

CARDURI DE VACANȚĂ: Acceptăm plata prin intermediul cardurilor de vacanță emise de Edenred, Sodexo și UP România.

REGULILE CASEI: 

– Ora de check-in este după 15:00, iar ora de check-out până la 12:00. Putem oferi însă la cerere early check-in sau late check-out.
– Rugăm păstrarea liniștii în intervalele de odihnă: 22-08 & 12-15.
– Mâncarea și băutura din exterior sunt interzise. Noi facem tot posibilul să nu vă lipsească nimic.
– Nu comercializăm țigări, iar fumatul în interior este strict interzis (valabil și în cazul țigărilor electronice).
– Animalele de companie sunt acceptate, însă doar cele de talie mică.
– Sunt interzise folosirea dispozitivelor audio (boxe portabile).
– Accesul copiilor în turn poate fi făcut numai cu acordul și supravegherea părinților. 
– Copiii ar trebui supravegheați și atunci când roboțelul de iarbă este în funcțiune.

EVENIMENTE: Există probabilitatea ca în anumite zile să găzduim diverse evenimente private de zi (ex: un botez în familie, o aniversare într-un cadru restrâns) sau să organizăm experiențe culinare și pentru publicul din exterior (prânzuri tradiționale, cine cu invitați speciali ș.a.) și să se suprapună cu șederea unui grup de turiști cazați în perioada respectivă. Încercăm pe cât de mult posibil să evităm suprapunerile, neplăcerile și disconfortul, dar ne facem datoria de a te informa anticipat. Acceptând termenii, condițiile și regulile casei noastre, vei fi de acord și cu această posibilă situație.