CAZARE

STRUCTURA DE CAZARE

Proprietatea noastră dispune de trei apartamente în total care pot fi rezervate și individual. Două dintre aceste apartamente se află în casa veche (cea cu prispă) și unul în casa nouă. Fiecare dispune de două dormitoare matrimoniale, separate de un hol și o baie comună. Apartamentul din casa nouă are în plus la parter și un living echipat cu masă de dining, bibliotecă, TV și lejankă (soba lipovenească). În casa nouă se află și bucătăria, unde gospodinele noastre pregătesc mesele, dar și două băi de serviciu și bania (sauna lipovenească). Capacitate maximă de cazare este de 12-13 persoane (adulți și copii mari). Bebelușii (sub 2 ani) nu sunt puși la socoteală și le putem oferi gratuit pătuț de copil.

DOTĂRI & FACILITĂȚI

Răcire & Încălzire

Terasă cu TV & AC

Grădină cu sezlonguri

Zonă de barbeque

Turn de belvedere

Saună

Stație electrică

Wi-Fi gratuit

Bine de știut

Chiar dacă exteriorul respectă elementele arhitecturii tradiționale specifice deltei, la interior vei avea parte de tot confortul modern. Dormitorele sunt dotate cu paturi matrimoniale, așternuturi curate, numeroase perne și diverse decorațiuni aduse fie din ograda proprie, fie achiziționate dintr-un târg de antichități din Moscova. Pentru băi avem prosoape, halate, papuci de casă, gel de duș, șampon și uscător de păr. Pereții din chirpici și acoperișul din stuf își fac treabă în zilele caniculare, însă la nevoie poți folosi ventilo-convectoarele care suflă un aer natural și deloc nociv. Aceste aparate sunt folosite și-n zilele mai reci, fiind comutate din centrală și din camere pe modul de încălzire. În schimb, băile au parte de calorifere. Cu excepția livingului, televizorul lipsește din camere fiindcă ne-ar plăcea să încerci să te deconectezi de la ritmul de zi cu zi. Nici frigidere de hotel nu am pus în dormitoare. În schimb, în terasă vei avea mereu la dispoziție un frigider mare (cu congelator) dacă îți dorești să depozitezi la rece diverse lucruri. În bucătărie nu putem oferi acces, însă facem tot posibilul pentru a satisface toate poftele și nevoile oaspeților noștri.

Recenzii

via Facebook

„Am revenit in Dobrogea dupa 15 ani si nu cred ca puteam alege o locatie mai frumoasa decat Casa Filip. Ne-am bucurat de cateva zile foarte frumoase, alaturi de oameni minunati si primitori. Curatenia, arhitectura deosebita, albastrul “lipovenesc”, mancarea, linistea, asezarea in apropierea Deltei Dunarii, a Lacului Razim si Marii Negre, gazdele, personalul sunt doar cateva aspecte ce ne-au convins sa recomandam aceasta locatie.”

via Google Maps

„Totul a fost excelent: cazarea, mâncarea și gazdele! Putem spune că este printre puținele locuri unde realitatea arată la fel de bine sau chiar mai bine decât în fotografii! Vom încerca să revenim.”

via Facebook

„Casa Filip is the perfect location to explore Dobrogea and the Danube Delta. Besides the ideal location, close to many tourist points, the architecture and decorations of the house are delicately stunning. But the cherry on top are the two lovely ladies taking care of the house always eager to share a good local anecdote, listen to your wanderer stories and feed you tons of amazing food. We had a wonderful time and we are looking forward to return!”

via Tripadvisor

„An incredible experience! One of the most genuine and extraordinary places you can find in Romania. The landscape is amazing and the hospitality is beyond any expectations. You will be amazed by the whole area and Casa Filip perfects the scenery.”

via Facebook

„O locație curată, cu oameni primitori și mâncare bună! Ne-am simțit minunat și o recomand familiilor cu copii.”