Your browser does not support SVG
evenimente private in

TERASA & GRADINA

Incepand cu anul 2022, iti punem la dispozitie terasa si gradina casutei noastre pentru gazduirea unor evenimente private de zi: petreceri de cununie, nunta sau botez intr-un cadru restrans, diverse aniversari si onomastici. De asemenea, putem prelua si solicitari de evenimente corporate: teambuilding-uri, intalniri si prezentari de afaceri s.a.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

  • Terasa are o suprafata de 120mp, avand trei laturi din pereti si o latura deschisa, dar protejata la nevoie de cortine din folie transparenta.
  • Terasa este dotata cu doua aparate de aer conditionat (care pot fi folosite si pe cald), trei ventilatoare si un smart-tv Samsung cu diagonala de 146cm.
  • Terasa are doua zone delimitate: o zona de mese cu o capacitate de cel mult 60 de persoane si o zona de ralaxare echipata cu canapea, fotolii si o masa de cafea.
  • Gradina poate fi folosita pentru amenajarea unor locuri dedicate copiilor sau chiar pentru amplasarea unor mese la exterior.
  • Toata componenta de mancare si bautura este furnizata de noi. La cerere, te putem ajuta cu absolut toata logistica, referindu-ne aici la vesela personalizata, decoratiuni tematice, candy bar etc.

IMPORTANT: E bine de stiut din start ca nu putem onora solicitari pentru organizarea evenimentelor de noapte. Cat despre evenimentele de zi, e important ca acestea sa nu se suprapuna decat intr-o foarte mica masura cu sederea turistilor cazati la noi. Din acest motiv, intervalul orar alocat evenimentelor private este intre 10:00 si 18:00, iar ziua recomandata este duminica. Pentru a elimina limitarile de timp, recomandam rezervarea intregii noastre proprietati. Mai multe detalii despre capacitatea noastra de cazare gasesti AICI. La nevoie, te putem ajuta si pentru rezervarea altor locatii din sat si din imprejurimi.

DETALII SI REZERVARI: +40742978511 (Alex)

Translate »