EVENIMENTE PRIVATE

Ca turist cazat la noi sau musafir din exterior, terasa și grădina căsuței noastre îți pot fi puse la dispoziție pentru găzduirea unor evenimente private de zi: petreceri de cununie, nuntă sau botez într-un cadru restrâns, diverse aniversări ș.a. De asemenea, putem onora și solicitări de evenimente corporate: conferințe, întâlniri sau prezentări de afaceri.

GALERIE FOTO

Cadrele au fost realizate la evenimentele copiilor noștri, în iulie 2021, respectiv iunie 2022.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Suprafața

Terasa are o suprafață de 120mp, având latura principală deschisă (însă protejată mai tot timpul de cortine din folie transparentă) și trei laturi închise (pereți cu pergole).

Capacitate

Terasa are două zone delimitate: o zonă de mese cu o capacitate de cel mult 80 de persoane și o zonă de ralaxare echipată cu canapea, fotolii și o masă de cafea.

Dotări

Terasa este dotată cu două aparate de AC, trei ventilatoare și un TV Samsung cu diagonala de 146cm. La nevoie dispunem si de cablu hdmi.

Grădina

Grădina poate fi folosită pentru amenajarea unor locuri dedicate copiilor sau chiar pentru amplasarea unor mese la exterior.

DETALII IMPORTANTE

Toată componenta de mancare și băutură este furnizată de noi. În schimb, ospeții noștri se pot ocupa opțional de veselă personalizata, decoratiuni tematice, candy bar etc. Nu onorăm solicitări pentru organizarea evenimentelor de noapte (nunți clasice sau petreceri). Cât despre evenimentele de zi, e important ca acestea să fie organizate în zilele când proprietatea noastră e disponibilă sau să nu se suprapună decât intr-o foarte mică măsură cu șederea turiștilor cazați la noi (ex: poate fi în aceeași zi în care grupul face check-out). Din acest motiv, intervalul orar alocat evenimentelor private este între 11:00 și 19:00.

DETALII & REZERVĂRI