EXPERIENTE CULINARE

EXPERIENȚE

CULINARE

În anumite weekenduri organizăm pentru publicul larg prânzuri tradiționale și/sau cine cu invitați speciali. Meniul e de fiecare diferit și variază în funcție de peștele cu care ne aprovizionăm, dar și de sezonalitatea legumelor și fructelor. De asemenea, în orice zi a săptămânii putem organiza la cerere mese private pentru grupuri de cel puțin 40 de persoane.

IMPORTANT: Pentru a te putea pofti la masă este nevoie de fiecare dată de o rezervare telefonică în prealabil. Gătim totul mereu proaspăt, așa că ne ajută să știm cât mai precis numărul total de participanți. Locurile sunt limitate!

EXPERIENȚE CULINARE ÎN 2024: agenda va fi anunțată începând cu luna martie.

GALERIE FOTO

Cadrele au fost realizate la evenimentele gastronomice organizate în sezonul 2023.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Suprafața

Terasa unde servim masa are o suprafață de 120mp, având latura principală deschisă (însă protejată mai tot timpul de cortine din folie transparentă) și trei laturi închise (pereți cu pergole).

Capacitate

Terasa noastră are două zone delimitate: o zonă de mese cu o capacitate de cel mult 80 de persoane și o zonă de ralaxare echipată cu canapea, fotolii și o masă de cafea.

Dotări

Această terasă este dotată cu două aparate de AC, trei ventilatoare și un TV Samsung cu diagonala de 146cm. La nevoie dispunem si de cablu hdmi.

Grădina

Grădina poate fi folosită pentru amenajarea unor locuri dedicate copiilor sau chiar pentru amplasarea unor mese la exterior.

ULTIMELE DETALII

Toată componenta de mancare și băutură este furnizată de noi. Și nu permitem accesul cu produse din exterior decât în cazuri excepționale (ex: pentru bebeluși, persoane alergice ș.a.).

DETALII & REZERVĂRI