Your browser does not support SVG

Tarife

Pastram si pentru ANUL 2021 (1 APR – 28 NOI) sistemul propriu de rezervari bazat pe sejururi scurte de 3 nopti (cu check-in luni si check-out joi / check-in joi si check-out duminica) si sejururi lungi de 6 nopti (cu check-in luni si check-out duminica). Ramanem in continuare inchisi in fiecare noapte de duminica spre luni.

OFERTA SPECIALA

Raportandu-ne la contextul pandemic, am decis ca pentru lunile OCT & NOI 2021 sa onoram doar solicitari din partea unui singur grup care isi doreste sa rezerve intreaga noastra proprietate (6 dormitoare matrimoniale in total, organizate in 3 apartamente, cu o capacitate maxima de cazare de 12 persoane). Coordonatele sunt urmatoarele:

 • Tarif special de 290€/noapte pentru toata proprietatea.
 • Pastram regula unei sederi minime de 3 nopti, insa pentru aceasta oferta poti solicita si 4, 5 sau 6 nopti.
 • Obligativitatea suplimentului de demipensiune ramane valabila (detalii mai jos).
tarif per apartament
in Casa Veche
LUN – JOI
3 nopti
JOI – DUM
3 nopti
LUN – DUM
6 nopti
BEFORE-SEASON
01 APR – 20 IUN

per noapte
120€
per noapte

per noapte
HIGH-SEASON
21 IUN – 19 SEP
130€
per noapte
140€
per noapte
120€
per noapte
AFTER-SEASON
20 SEP – 28 NOI

per noapte
120€
per noapte

per noapte

 

tarif per apartament
in Casa Noua
LUN – JOI
3 nopti
JOI – DUM
3 nopti
LUN – DUM
6 nopti
BEFORE-SEASON
01 APR – 20 IUN

per noapte
150€
per noapte

per noapte
HIGH-SEASON
21 IUN – 19 SEP
160€
per noapte
170€
per noapte
150€
per noapte
AFTER-SEASON
20 SEP – 28 NOI

per noapte
150€
per noapte

per noapte

DETALII IMPORTANTE:

 • Tariful afisat in tabel este in euro si reprezinta taxa de rezervare a unui apartament pe noapte. Se ofera o reducere de 10% pentru rezervarea celor doua apartamente din casa veche si 20% pentru rezervarea tuturor celor trei apartamente (doua in casa veche si unul in casa noua).
 • Capacitatea maxima a unui apartament este de 4 persoane. De exemplu, acestea pot fi doua cupluri de adulti sau o familie cu doi copii. La fel de bine, un apartament poate fi inchiriat de un singur cuplu sau de un singur adult, fara sa existe vreo taxa suplimentara. Copiii cu varste sub 2 ani pot sta gratuit in dormitoarele parintilor (in patul lor sau intr-un patut de copil pe care-l punem gratuit la dispozitie).
 • La tariful de cazare se adauga un supliment obligatoriu de demipensiune in valoare de 35€/adult (>18 ani), 25€/copil mare (10-17,9 ani) si 15€/copil mic (2-9,9 ani) pe zi. Copiii cu varste sub 2 ani beneficiaza de gratuitate. Suplimentul include: micul dejun (bufet bogat si variat), cina (alcatuita din aperitiv pescaresc, fel principal si desert facut in casa) & apa, cafea, ceaiuri si fructe la liber pe toata perioada sederii. Suplimentul se va achita direct in locatie, la check-out, alaturi de alte produse din restaurant (sucuri, bauturi alcoolice, samd).
AICI poti rasfoi electronic brosura noastra care include: meniul de mancare si bauturi, lista de activitati locale si excursii in delta + multe alte informatii utile.

DE CE UN SEJUR LA SARICHIOI:

 • Sarichioi are avantajul localizarii in zona continentala (uscata) a Dobrogei, deci puteti ajunge cu masina fara sa fie nevoie ulterior de un transfer cu barca.
 • Sarichioi este singurul sat care se bucura de iesirea directa la Lacul Razim, privelistea fiind cu adevarat fabuloasa. In plus, malul lacului ascunde cateva plaje excelente pentru o zi de relaxare.
 • Sarichioi este cea mai populata comuna din judet si se mandreste cu cea mai mare comunitate de rusi-lipoveni din Romania. Istoria, traditiile si obiceiurile acestor oameni impresioneaza pe toata lumea.
 • Sarichioi este situat fix in centrul judetului Tulcea, cu acces rapid atat in Delta Dunarii (30 min pe sosea pana in porturile turistice din Tulcea si Murighiol), cat si la celelalte atractii turistice importante: Cetatea Medievala Enisala (10 min), Satul Jurilovca (20 min), Cetatea Argamum & Capul Dolosman (30 min), Satul de vacanta Gura Portitei (40 min), Plaja Vadu (1h), Cetatea Antica Histria (1h), Muntii Macin (1h), Cramele & Manastirile Nord Dobrogene (1h).
AICI poti afla mai multe detalii despre atractiile turistice din Comuna Sarichioi si din imprejurimi.
Calendar actualizat pe 12 OCTOMBRIE

Termeni si conditii

 • Tarifele sunt exprimate in EURO si vor fi facturate la contravaloarea lor in RON, la cursul zilei afisat de BNR.
 • Pentru rezervare este necesara plata integrala a serviciilor de cazare, prin transfer bancar sau online cu cardul, in cel mult 7 zile pe baza proformei pe care o vei primi pe email dupa confirmarea disponibilitatii.
 • In cazul rezervarilor anulate cu pana la 30 de zile inainte de check-in, suma este restituita integral sau exista optiunea amanarii in functie de disponibilitate. Intre 29 si 15 zile inainte de check-in, se percepe o taxa in echivalentul a 25% din valoarea sejurului achitat sau exista optiunea amanarii. Intre 14 si 3 zi inainte de check-in se percepe o taxa in echivalentul a 50% din valoarea sejurului achitat si NU mai exista optiunea amanarii. Cu mai putin de 48h inainte de check-in sau in caz de no-show se retine toata suma si NU exista optiunea amanarii.
 • Tichetele/vouchere/cardurile de vacanta nu sunt acceptate.
 • Ora de check-in este dupa 15:00, iar ora de check-out pana la 11:00. Putem oferi la cerere early check-in sau late check-out.
 • Rugam pastrarea linistii in intervalele de odihna: 22-08 & 12-16.
 • Mancarea si bautura din exterior sunt interzise. Noi facem tot posibilul sa nu va lipseasca nimic.
 • Nu comercializam tigari, iar fumatul in interior este strict interzis (valabil si in cazul tigarilor electronice).
 • Animalele de companie nu sunt acceptate.
 • Sunt interzise folosirea dispozitivelor audio (boxe portabile) in spatiile comune.
 • Accesul copiilor in turn poate fi facut numai cu acordul si supravegherea parintilor.

Exista probabilitatea ca in anumite zile sa organizam si sa gazduim anumite evenimente private (ex: un botez in familie, o aniversare), evenimente proprii cu deschidere catre publicul larg (sub forma unor brunch-uri tematice) sau evenimente la cerere (in general pranzuri din partea unui grup mai mare din exterior) si sa se suprapuna cu sederea unui grup de turisti cazati in ziua respectiva. Incercam pe cat de mult posibil sa evitam suprapunerile, neplacerile si disconfortul, dar ne facem datoria de a te informa anticipat. Acceptand termenii, conditiile si regulile casei noastre, vei fi de acord si cu aceasta posibila situatie.
Translate »