Your browser does not support SVG
hai la masa

Casa Filip din Sarichioi - Restaurant

Ce-i drept, e mult spus „restaurant”, fiindca noi ne propunem sa pregatim mancarea ca la mama acasa sau ca la bunici la tara – mereu proaspata, gustoasa si sanatoasa. Poate ca acesta este si motivul pentru care am reusit sa ne autorizam ca Punct Gastronomic Local si sa ne specializam exclusiv in preparate traditionale lipovenesti si pe baza de peste, fiind inca printre putinele din toata Dobrogea.

Cel putin deocamdata, putem primi oaspeti din exterior doar la CINA si doar pe baza de rezervare. Deoarece nu functionam ca un restaurant „a la carte”, am conceput un meniu diversificat pentru fiecare zi a saptamanii si cu felul principal prestabilit, tocmai din dorinta de a te bucura cat mai mult de gastronomia locala, cu radacini atat de puternice in „Mama Rusie”, dar si cu numeroase influente de la minoritatile etnice din zona.

Felul principal prezentat alaturi este precedat de un aperitiv bogat din care nu au voie sa lipseasca icrele si alte preparate pescaresti, dar si non-pescaresti. Si succedat de un desert facut in casa de talentatele noastre bucatarese.

FELUL PRINCIPAL LA CINA

LUNI: Salau pane cu cartofi la cuptor, sos dressing alb + salata de sezon

MARTI: Saramura de crap facuta pe plita cu foc + mamaliga si ciusca rumenita

MIERCURI: Chiftelute de peste in sos rosu + piure din cartofi dulci

JOI: Crap filetat pe pat de sparanghel cu sos bechamel

VINERI: Sarmalute de peste sau ardei umpluti + mamaliga si ciusca rumenita

SAMBATA: Salau prajit pe plita cu foc, gatit apoi la cuptor intr-un sos alb cu lamaie

DUMINICA: INCHIS

TARIFE, REZERVARI & INFORMATII UTILE

  • TARIFE: 100 lei/adult (peste 18 ani), 75 lei/copil mare (10-18 ani) si 50 lei/copil mic (2-10 ani).
  • Tariful include cina full-course: aperitiv, fel principal si desert (conform detaliilor prezentate mai sus).
  • Apa plata si minerala & bauturile racoritoare si alcoolice se comanda si se achita separat. AICI puteti consulta lista noastra de bauturi.
  • Cina se serveste in intervalul 18:00-21:00. Nu mai devreme si nici mai tarziu fiindca nu ne dorim sa afectam experienta oaspetilor cazati la noi.
  • Aceasta zona de servit masa se inchide la 22:00-22:30, deci puteti servi in tihna un pahar de vin pana la aceasta ora.
  • Putem primi rezervari cu o zi inainte (recomandat) sau cel tarziu in dimineata zilei respective. La o masa pot sta cel mult 8 persoane.
  • In cazul grupurilor mai mari va sfatuim sa faceti rezervarea chiar si cu cateva zile in avans pentru a ne asigura ca dispunem de stocul necesar.
  • Nu putem permite accesul pe proprietatea noastra decat cu o rezervare confirmata in prealabil.
  • Acceptam doar rezervari scrise pe contact@casa-filip.ro sau telefonice pe numarul 0740784802.


Translate »