Your browser does not support SVG
traditional lipovenesc

CASA NOASTRA

Motivul pentru care am ales sa renovam casa in acest stil traditional a fost dorinta noastra de a ajuta la conservarea stilului arhitectural lipovenesc, atat de unic si deosebit. In plus, am construit in curte o terasa generoasa ca spatiu cu scopul de a organiza cateva evenimente care vor promova si mai mult patrimoniul cultural al rusilor lipoveni, sperand totodata ca traditiile si obiceiurile acestei comunitati fascinante sa ramana vii si sa se transmita din generatii in generatii.

Misiunea noastra este sa garantam oaspetilor nostri experiente unice si autentice, dar sub indemnul practicarii unui turism lent si responsabil.

Ambitia noastra este sa tinem portile deschise aproape tot anul fiindca suntem de parere ca Dobrogea merita vizitata in orice anotimp.

Familia Filip

POVESTEA NOASTRA

Alex Filip (33 de ani) s-a nascut la Piatra Neamt, unde a absolvit Colegiul National de Informatica, dupa care a studiat ecologia si turismul la Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti (licenta si master). In 2013 a fondat Eventur, o agentie de marketing full-service specializata in turism si horeca, iar in 2016 a cofondat Bucharest City App, vanduta intre timp catre Orange (detalii aici).

Alina Filip (31 de ani) a copilarit la Sarichioi, iar dupa ce a absolvit liceul Grigore Moisil din Tulcea, a studiat planificarea teritoriala la Facultatea de Geografie (UB). Aici au avut ocazia cei doi tineri studenti sa se cunoasca si sa intemeieze ulterior o familie, implinita pe 11 aprilie 2019 prin aparitia lui Stefan. Alina a crescut in jurul parintilor care, din 1999, detin ferma agricola Transmeteorit, administrata in prezent prin implicarea intregii familii. In paralel, Alina urmeaza un program de doctorat la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.Translate »